Shauna's Birthday :)

Vi jobbade bada tva pa shauna's fodelsedag, men nar vi kom hem sa lagade jag mat till henne och sedan oppnade vi presenter och tittade pa film.

Idag ar vi bada lediga sa vi ska bara sitta och ta det lugnt och umgas i soffan, det var ett tag sedan vi bada var lediga pa samma dag sa det ska bli trevligt.

Svensk Jul

GOD JUL

Har kommer lite bilder fran varan Svenska Jul......

image174 image175

image176

image177 image178

image179 image180

image181

image182

image183 image184

image185 image186

image187

image188

image189

image190

image191

GOD JUL

Vi onskar en riktigt God Jul till alla runt om i varlden :)

Lucia

Vi var pa Scandinavian centre i sondags och firade Lucia. Det var lika bra som forra aret med lucia tag, glogg och lussekatter.
Det ar mycket varmare denna veckan med med bara -10 grader just nu. Shauna aker hem till hennes foraldrar pa Lordag sa jag blir sjalv hemma pa jul, for jag maste jobba.

image171

image172

-42 Grader

Klockan ar 23:30 och det ar -42 Grader det ar allt jag har att saga om det !

skotta sno, skotta sno, skotta sno

Ja det verkar som jag kan skriva samma sak varje dag.... Mera sno igar kvall 10cm till. Jag skottade innan jag gick och la mig igar, och nu pa morgonen ligger det annu mera sno over allt.
Vad kan man gora ? Det ar val bara att ga ut och skotta annu en gang!
Mitt nya jobb gar bra, det ar ratt mycket att gora nu innan jul. Det varkar som att jul firandet blir lite avhugget iar, jag maste jobba bade 24 och 26 sa det blir nog inte sa mycket jul..... men jag ska se om jag kan vara ledig innan eller efter istallet.

Sondag

ahhhh sondag morgon, varmt kaffe och premier league fotboll..... helt underbart.

Det har varit kallaste veckan nagonson tror jag denna veckan. just nu ar det -35 Grader. Det har varit lika kallt hela veckan och i vanliga fall sa ar det ju inte hela varlden, men jag har ju jobbat inne i stan hela veckan.
Sa jag var tvungen att ta bussen varje morgon. Det ar ju inte det roligaste att sta och vanta pa en buss i -30 grader....... men men.


Sno sno sno sno sno sno

I gar morse nar jag vaknade sa hade det snoat igen !!! fan vad jobbigt 10cm sno till....... sa det var bara till att skotta sno igen !!! Lagom tills att man ar klar och borjar slappa pa soffan sa borjar det snoa igen och det verkar som att jag kommer att fa skotta mer sno imorgon. Men men vad kan man gora.
Jag har borjat trana pa mitt nya jobb nu och allt gar bra, jag tranar i en annan butik just nu sa jag kommer inte in till min butik forann nasta vecka.


Vinter

Ja, vad kan man saga..... Det ar lite varmare har denna veckan bara -15 grader idag. Fast i morse nar jag tittade ut sa hade det snoat 10cm. Allt mitt sno skottande innan i veckan ar nu tackt over med ett nytt lass sno.
Jag antar att det finns nagot possitivt med det hela.
I morgon borjar jag pa mitt nya jobb, sa min mini semester pa 4 dagar ar slut.......
Det ska bli riktigt kul att vara engagerad igen.

Ja ja, nu maste jag ut och skotta sno sa vi kan fa ut bilarna imorgon.