Treat # 1

Japp har kommer treat nummer 1 da, lite senare an planerat men det blev lite mycket annat har i helgen. Jag kommer inte ihag vad det var nu.

The Twins

image211

image212 


Treat # 2

Jag tyckte att det var dags att kopa golf klubbor detta aret. Sa det blev Andreas Treat # 2

image210

Varmt vader.... antligen

Idag har vi trevliga +16 grader och sol !!! Det ar helt underbart och snart ar all den vita snon borta. Det ligger fortfarande lite kvar har och dar, men det blir mindre for varje dag som gar :)
Det ar forsta gangen sedan vi kopte varat hus som vi kan se att vi har gras matta, och att det faktiskt ar gron.
I morgon ar jag ledig och det ska vara +20 grader sa det blir till att vara ute hela dagen och bara njuta.

Vi har en trevlig uteplats pa baksidan som behover bli invigd. Det kommer nog att bli BBQ och lite annat smatt och gott.

Tillbaks

Nu ar vi tillbaka till vardagen igen. For mig sa har det varit ett par ganska hektiska dagar. Jag akte till Minneapolis over dagen for att kope garderober och lite andra saker for huset. 15 timmar bilkorning pa en dag ar helt underbart nar man har en VW Passat kombi. Jag tog ett stop vid puma affaren med och kopte lite godsaker till mig och Ella. (bilder kommer senare).
Pa mandag bar det av till Rainy River for att hamta upp Shauna och Ella, och nu ar det redan Sondag...... Jag vet inte hur det hande.
Det har varit Spring break har (typ sport lov) sa affaren har varit som ett zoo. Det har ocksa varit lite battre vader har med + grad(er) ( inte direkt varmare an +1 men anda ). Fast nar man tror att det borjar bli var sa kommer en lite vinterstorm och dumpar 5cm sno pa natten. Idag ar det -6 grader men det ar soligt sa det ar ju faktiskt helt ok.