Midsommar !!!

Jo det blev midsommar firande tillslut. Vi hade ask vader och skyfall i 3 timmar sa det kandes ju valdigt svenskt.

Har kommer en bild pa varan midsommar stang som jag kampade med att bygga och fa upp i sakert 4-5 timmar.



Det var ju givet vis an J*vla massa mygg ute med. Om ni tittar noga pa bilden kan ni se att jag hittade Aalborgs Aquavit med. Smakade valdigt bra tillsammans med min hemlagade sill.


Svenskast i Varlden

Jag ar stolt Svensk idag med tre stycken inlaggda sillar. har kommer bilderna pa mina sillar.
Senaps sill, italiens vitloks sill och Ruccola sill.






"Projekt Baksidan"

Nu har det kommit upp.....





Projekt Baksidan

Jo idag pa min lediga dag sa paborjade jag "projekt baksidan" Jag hittade ett slags segel som man kan anvanda som tak pa baksidan sa man far lite skugga (inte for att det ar nagon sol men....) Det fungerade hur bra som hellst, i 5-10 minuter. Nar jag strackte till seglet sa gick en utav ringarna sonder som haller uppe hornen. sa det blev ett ganaska abrubt slut pa det projektet.
Skam den som ger sig sa jag akte till costco och kopte ett stort j-vla talt som tacker hela altanen. Klockan var val halv 9 nar jag kom tillbaka. Jag tankte att det ar bast att jag borjar innan det blir morkt.......
Precis nar jag har laggt ut alla stolpar och pinnar och allt annat sa borjar det os regna, typ skyfall. det var inte mer an till att borja bygga taltet i skyfallet och hoppas pa att det skulle sluta. Det gjorde det inte och 2 timmar senare sa fick jag nog och gick in...... "projekt baksidan" ar just nu installt pga regn...... Jag kunde inte ta nagra bilder eftersom att det ar nu kolsvart ute och kameran gillar inte vatten..... det far bli uppdatering nar vadret tillater.

Vilket ar ???

Vilket ar anvande Sverige sig utav denna trojan....