Vintern kom tillbaka :(

Vintern kom tillbaka i dag :(
Vi har ocksa oversvammning overallt har borta fran de senaste dagarnas plus grader och regn. Det blir ju en del smallt sno fran 6 manaders vinter....... just nu har vi en sjo pa varan baksida. Hoppas att det inte lacker in i kallaren igen.

Arets Forsta BBQ !!!

Ahhh da var det antligen dags, St.Patricks Day och arets forsta BBQ..... Helt underbart :)
Solen skiner och det ar fantastiskt pa varan baksida just nu.
Har kommer en bild....



Vi var ute och at igar pa Inferno's Bistro som ar en Fransk lite restaurang som vi gillar, jag at Elk medalions (jag tror det ar en sorts Radjur ) vi var dar och vi firade varan 5 ars brollopsdag :)
Den ar ju igentligen idag men vi ville inte fira med en massa fulla grona irlandska "wannabees"

Ja ja Happy St.Patricks Day :)

Shorts and t-shirt

Japp det blev shorts och t-shirt, +2 grader blev det idag och det ar ju 40 grader varmare an vad vi brukar ha har borta.
Solen sken och jag tog mig ut med Ella och gick en svang..... Jag kan inte vanta tills det blir lite varmare ute sa vi kan vara ute och lite oftare.
Forra aret hade vi sno anda till Maj sa vi far val se om det blir var lite tidigare......


oj oj oj

Ja ha ja, var ska man borja efter ett sadant langt uppehall ?
Det hela borjade med att jag fick nagan slags vinterkraksjuka ( synd att dr neilsen inte var inblandad ). jag hade feber och var sjuk i 10 dagar. lagom tills att jag blev frisk sa skar jag av nastan hela toppen pa mitt vanstra pekfinger, sa det blev ett besok pa akuten illa kvickt..... det tog nastan hela natten innan allt var avklarat dar och jag korde nastan direkt till jobbet fran akuten :(
dagen efter sa fick jag jatte hog feber, fingret var dubbelt sa stort och jag holl pa att svimma sa det var bara att aka tillbaka till akuten och se vad det var som pagick..... svar infection i saret var svaret sa de tog en kniv och skar upp saret igen for att lata all gegga rinna ur fingret sedan  fick jag anitbiotica och lite mer smartstillande. efter ett par dagar till sa fick jag problem med feber/muskel vark och led stelhet sa det var bara att pack vaskan och aka till akuten en gang till..... svaret pa dessa problem var att det var extremt ovanliga bi varkningar av antibiotican som var orsaken till att jag madde sa daligt, det fanns inte sa mycket de kunde gora at det eftersom att jag fortfarande hade infektion i fingret.
2 dagar senare sa akte jag till min lakare som skulle titta sa att allt sag bra ut med fingret.... han tyckte att det sag battre ut ( sjalv tyckte jag att det sag ut som mossa.....) dagen efter sa svulnade fingret upp igen och jag fick feber sa jag steriliserade en nal och en pincett och opererade ut infektionen ( mossan ) ur fingret. jag kan medela att det gjorde sa ont att jag nastan tuppade av hemma i koket sa jag fick lagga mig ner pa golvet en stund ..... sa pa grund av att mitt imun system var helt i hogvarv sa fick jag aven bihaleinflammation ocksa.....
dagen efter sa borjade fingret laka och nu 3 dagar senare sa ar det nastan helt perfect igen ( forutom att jag inte har nagon nagel och jag har en sarskorpa dar istallet..... )
Helt klart kan man ju saga att "sjalv ar basta drang" nar det galler att operera inte nar man ska hacka choklad till chocolate chip cookies ( japp det var sa jag skar mig....... bakade kakor......)

Vi har haft jatte daligt vader har med -43 grader i forra veckan sa denna vintern har varit den varrsta pa typ 80 ar....... synd att global uppvarmning inte kan leva upp till sitt namn :)

Vi ska ha hyfsat vader har till helgen +2 grader :) sa det blir shorts och t-shirt hela helgen !!! kanske en grill kvall med