Helg

Sondag.

Nya Soffan .....
105234-90

Nya golv kuddarna.....
105234-92105234-91
Fredag

Japp nu var det helg igen, min vecka har varit ganska lang med allt som har pagatt.
Mossen verkar fortfarande vara pa g, men jag tror att rattgiftet har borjat verka for jag har inte sett dem sen i forrgar.
Vi haller pa att renovera varan butik, sa det ar mycket flyttande av mobler. Vi hade en utforsaljning av soffor + annat for att gora rum for de nya stilarna. 
Vi kopte oxa 5 stora golv kuddar (???) 80X80cm Jag ska ta kort pa dem senare idag.

Det far bli en updatering senare idag........

Mus javlar

Vi har en infestion av moss i varan lagenhet sa Jag har spenderat hela helgen + de senaste dagarna att stada ut alla garderober.......
Shauna fick nog och flyttade ut igar kvall. Tur att hennes syster bor har i winnipeg oxa.
Jag har satt ut massa fallor och ratt gift ..... nu ar det bara att vanta pa att de sma javlarna dor ......

Jag far val ta en kall ol och tanka pa hur bra det ar i sverige dar mossen ar valuppfostrade nog att stanna utomhus .......

7 Dagar .....

Jag vet att det var ett par dagar sedan jag uppdaterade min blogg..... men jag tror nog att det ar nagon som dricker lite for mycket koskinkorva pa jobbet ...... Det var faktiskt "bara" 5 dagar sedan min senaste uppdatering, men tack for att du paminde mig att uppdatera min blogg Ingemar :)

Jag har inte varit ledig sedan .... jag tror det var tisdag forra veckan + att jag jobbade 40 timmar over helgen med massan.
Massan gick riktigt bra, mycket trevlig feedback fran besokare och utstallare. Jag var uppe pa scenen pa sondagen for att ge ut ett bord + stolar till en lotteri vinnare. Det gick riktigt bra..... ge mig en microphon och fria hander pa en scen ...... Jag tror att det var med pa TV ocksa, far se om jag kan fa tag pa bandet och lagga ut det har pa bloggen.
Jobbet gar bra annars, mycket att gora for alla butiks agare fran hela nord+syd amerika kommer pa besok nu i februari. Sedan har vi en massa till i borjan pa mars.
Nasta vecka ska jag designa om alla prislappar pa hyllorna och moblerna, det kanns som om det blir mycket ol drickande for att klara av det.

Jag var hos kiropraktorn i gar och forsokte fixa min nacke och kake som har varit lite konstig de senaste veckorna. Det slutade med ackupunktur som funkade direkt sa nu kan jag ata seg kola igen. ( inte for att det gar att fa tag pa seg kola har men..... )

Ja just det ..... jag kopte ett utav vara PUB bord ...... det passar perfect med alla ol jag har provat hittills :)
( hick,hick,hick )

Jag ar ledig i helgen, jag kommer nog att sova 95% av min lediga tid.

Weather, who needs it ?

Lordag,

Jag har haft en helt under bar natt ...... det var natt j*vla inbrotts alarm som var pa ute hela natten. 5 minuter varje halv timme...... sa det har inte bliv nagon somn alls...... kul att sta pa massa i 12 timmar idag .......
Det far bli till att oppna ol tidigare an beraknat :)

Fredag,

Just nu har vi - 44 grader ute ...... det ar svin kallt. Jag tror det ar allt jag har att saga just nu.
De sager att det ska bli kallare ute efter helgen .... kul !
Jag kommer att vara pa massan hela helgen sa det blir nog lite sporadiskt med uppdateringar tills efter helgen och om ni inte hor av mig sa har jag val frusit ihjal.......
image127

Tisdag = Fredag = Tisdag

Jag vet att ni tanker att jag har tappat det lilla jag har kvar av min processor i huvudet men, jag tror att jag ar ok fortfarande.
Tisdag = Fredag = Tisdag ...... Tisdag = Fredag for att jag ar ledig imorgon och jag tror att jag kommer att ga ut och fira det ikvall med ett par ol :). Nu ar det anda problemet att jag jobbar bede Fredag och Lordag sa darfor ar Tisdag som en Fredag och Fredag ar saledes som min Tisdag...... Jag far nog ga och dricka ett par ol redan nu for att reda ut det har .......

Annars har veckan borjat bra, Jag haller pa att inreda en hel lagenhet och den maste vara klar innom ett par veckor. Jag haller oxa pa att forbereda infor massan som startar nu pa fredag.
Vi har -25 Grader kallt idag sa jag sitter inne just nu och vantar pa att det ska varma upp sig lite.....

Datorn har laggt av hemma sa det ska bli kul att se hur mycket det kommer att kosta att fixa den.....

Weekend Update

Lordag,

105234-87

Fredag,

Nu har jag antligen borjat pa mitt nya jobb. Det har varit mycket nytt att lara sig. Jag var inne pa varan fabrik har i winnipeg och kollade hur vi tillvarkar vara mobler. Jag hann med att designa varan utstallning pa en mobel massa som borjar nasta vecka, det kommer att bli kul att vara dar hela helgen och representera foretaget.
Japp som sagt mycket att gora redan pa jobbet, vilket ar valdigt kul.
Pa den andra fronten har det inte hant sa mycket, jag ar ledig hela helgen sa det blir till att koppla av.

105234-86