Ensam....

Usch vad trakigt det ar att vara sjalv.... nar man alltid har folk runt omkring sig. Shauna och Ella akte till hennes foreldrar i morse och nu sitter jag ensam pa soffan. Det ar inte helt tokigt, ska jag erkanna men det ar inte sa kul att sitta sjalv i ett hus..... ( fast det ar forsta gangen  pa ett par ar tror jag som jag kan utnyttja min harliga Pioneer stereo till sitt fulla esse, och dricka en iskall guinness ) Jag antar att med allt ont kommer lite gott ocksa, eller sager man tvart om ??? ja ja det passar in just nu ialla fall.
Jag ska aka till Rainy River pa lordag kvall eller sondag morgon, beroende pa vadret.
Vi har haft allt mojligt vader har den senaste veckan med sol, plus grader, regn, sno, hagel, minus grader, blasigt...... osv, osv, osv. Jag antar att det ar sk. April vader.....

Gammla Bilder

image201

image202

image203

image204

image205

image206

image207

image208

Plus Grader, tro det eller ej.

Japp det har faktiskt varit riktigt varmt har de senaste dagarna. Vi har haft +3 grader som varmast. Helt underbart med T-shirt vader.
Det blev grillning pa baksidan med utemoblerna avputtsade. Snon har antligen borjat att smalta bort med. Det anda daliga med det var att ena sidan av garaget stod under vatten sa jag fick sta och hacka bort frusen mark och is, i 3 timmar sa att vattnet kunde rinna bort.

Vi fick varan naturgas rakning igen och nu sitter vi med Farmor och Farfars pladar hela dagen.......
Den var lite hog den rakningen sa det kanske ar dags att byta ut varan varmlufts aggregat. (eller vad det nu heter pa svenska)

Allt ar jatte bra har borta, jobbet rullar pa och denna veckan har jag hela 3 dagar ledigt....... Nasta helg ska vi alla hoppa in i bilen och aka ner till Rainy River. Det ar en Baby shower for Ella hos vara vanner. det ska bli trevligt att komma bort fran allt i ett par dagar. Vi far val se hur Ella tycker om att sitta i en bil i 3-4 timmar.
Jag tror att det kommer att bli en del stopp pa vagen, om man sager sa :)


Jag har jobbat lite med mitt photo edit program har med och jag har lyckats ganska bra (tycker jag sjalv)

har kommer ett litet smakprov.


image200

image209


Trott

Jag ar trott...... Sa det blir bara uppdatering av min bakrund idag.....

jobbigt varre

Ja om det inte var nog med att jag var sjuk forra veckan sa blev det inte battre nar Shauna blev sjuk i mandags kvall. Vi var uppe allihopa fran klockan 02:30 tills idag torsdag. ( det kanns sa iallafall )
Det var val jobbigt for lilla Ella att hon inte kunde gosa med mamma hela natten som normalt, utan hon fick noja sig med mig. Jag jobbade ju med under dagen sa jag var ju ganksa trott kan man saga. Ta hand om bade Shauna och Ella var ett litet aventyr kan man saga. Shauna mar battre idag och hennes feber ar nastan borta sa det ar ju skont. ( jag kanske till och med kan sova inatt )

Det ar fortfarande vinter har med -35 grader i natt, sa det ser inte ut som om det blir var har denna veckan heller.

Jag har lyckats att hinna med att bygga en koksbank med denna veckan ( jag kommer inte ihag nar jag gjorde det men den ar klar i alla fall) Jag ska bara mala den sedan kommer det lite bilder pa den.

Varan bil ar inne pa verkstaden denna veckan och jag har en liten golf som lane bil, Den ar ju inte anns halften sa stor som passaten och jag kanner mig klaustrofobisk varje gang jag kor runt i den. Jag hoppas att jag far tillbaka passaten snart.........