Sjukling

Jag har varit super sjuk de senaste 5 dagarna. 40 graders feber och magsjuka. Det var val nagon ruskig influensa som kom och hallsade pa.
Det ar som om varlden stog stilla i 5 dagar for jag kommer inte riktigt ihag de senaste dagarna......
Men nu ar det tillbaka till varkligheten for jag maste jobba, sista veckan i manaden sa det ar viktigt att vi klarar varan budget oavsett om jag ar frisk eller inte. ( fast jag ar nastan frisk idag ).
Vi far val se hur det gar antar jag.

Kunga middag

Det kanske inte direkt ar en kunga middag men det smakade bra i alla fall......

Det blir ganksa jobbigt att klara av allt har hemma, jobba heltid, laga mat, ta hand om bade Shauna och Lilla Ella, Jag slipper i alla fall att tvatta (Shauna's mamma har varit har i helgen och hon tvattade sa det var perfekt)
Vi har diskmaskin i varat nya hus och det ar ju vart hur mycket penger som hellst for jag kan inte tanka mig hur jobbigt det skulle vara att diska allt med !!! (man glommer ju ganksa fort att man faktiskt diskade allt for bara nagra veckor sedan)
Ja ja livet gar vidare som man sager, nu har Ella gatt och lagt sig sa jag och Shauna ska sitta och mysa i soffan.

image198


Tomat dagen 2008

Jag tror att det ar Tomat dagen har om nagra dagar.

image145image199

SEMLA

Jag var inne pa expressens hem sida och sag att det var semle dags i Sverige, sa jag tankte att jag skulle gora lite semlor har.
Jag hittade alla ingredienser ( forutom mandel grejen ) och jag var for lat for att gora min egen mandelmassa.

Ja ja, Har kommer resultatet.

Mmmmmm Gud vad gott !!!!!
image196

Inte lika kallt

Ja, ny vecka och antligen ar super vinter borta. Idag snoar det och ar "bara" -16 grader. Lite mer flyttkartonger har blivit upppackade och huset borjar likna ett hem. Det anda taskiga ar att nar vi stadade ur varan gammla lagenhet sa gick varan damsugar sonder...... Det var ju lite taskig timing...... Fast det ar ju ratt gott att inte behova stada pa nagra dagar :)
Shauna ar STOR nu och vi vantar fortfarande pa att Ella ska komma ut. Det ar ju bara 5 dagar kvar till hennes datum. Vi tankte att vi skulle planera det till det 6:e feb sa att Sandra inte behover kanna sig ensam pa hennes fodelsedag.

Idag ar jag ledig sa det blir, engelsk fotboll  nu pa morgonen och sedan far vi se om jag orkar ta mig ur soffan.....