New Address

Nu borjar vi komma till ratta har i varan nya lagenhet igen. Jag fick installerat Satelit TV i forra veckan. Jag investerade i en HD Satelit mottagare. Det roliga med det var att varan gammla skit TV som jag kopte i Toronto ( Vanlig TV ), Har HD kvalitet. Det hade jag ingen aning om sa det var en trevlig overaskning. Nu ser varan gammla tv ut som en splitter ny .......
Det har snoat har de senaste dagarna, det ar det varsta nar det blir varmre. Det borjar snoa som bara den. Vi har fatt 40cm till sedan i Fredags.

Tva sammre nyheter ar att en utav vara grannar i Rainy River. Deras Hus brann ner till grunden i Forra veckan, sa det har varit fullt upp med att forsoka fixa med klader, skor och annat. Jag tror att det var elektrisk brand fran kallaren.
Den andra daliga nyheten ar helt sjuk. Varan Hund ( Familje Hund ) Hos Shauna's foreldrar....
Shauna's pappa var ute och gick med henne och det var nagon sjuk person som trodde att det var en Cayotee ...... ( Jag vet inte riktigt hur eftersom hunden ar stor och vit, en Cayotee ar liten och brun ) I alla fall sa skot han hunden till dods. West, Shauna's pappa var knappt 100meter bort........
Helt sjukt.

Ny Address,

1-184 Evanson Street
Winnipeg, Manitoba
R3G 2A3, Canada

Samma Telefon Nummer

VIP Fest

Lordag.

Jag blev inbjudet till en Film inspelnings fest, Gratis Mat och dricka hela kvallen.
Det var riktigt kul for Regisoren ar Jonas Akerlund ( Svensk ) och huvud personen ar Dennis Quaid. Filmen kommer att heta Horsemen.
Jag stod och snackade och drack med jonas ett tag. Maste saga att han var riktigt trevlig.
Dennis Quaid och hans band (???) Spelade gammla rock klassiker. Ganska roligt med tanke pa att medel aldern pa publiken var 20 ar och de flesta har nog aldrig hort talas om "the Doors" men dat var kula att se 20 ariga tjejer forsoka sjunga med i latar som de inte kan texterna till.

Frid och Frojd ..... ( Nastan i alla fall )

Nu har vi flyttat fardigt..... Hur skont som hellst.

Internet, telefon och Satelit TV ar inkopplat. Allt ar fridoch frojd ..... Fast da paminde Shauna mig om att vi maste packa upp och sant med ...... ja ja.

Shauna's pappa hjalpte mig att flytta sa det var gott att man fick lite hjalp denna gangen. Jag ska ta lite kort sa fort som man kan se andra saker an flytt lador.

Det har varit mycket pa jobbet denna veckan oxa med arsmote och besok fran hela varlden. Jag fick forfragningar om en del bra jobb men tackade nej till alla ( For tillfallet )

Shauna klarade sin Examen pa Reflexology, sa hon kan borja jobba som reflexologist (???) medans hon gar klart skolan.  

Nu borjar jag att trottna pa Vintern

Onsdag,

Vi har moss i lagenheten fortfarande. Sa vi har flyttat ut till Shaunas syster. Det blir nog inget bloggande pa ett tag.

Mandag,

-35 Grader imorse, Det ar ju inte direkt kul att ga till jobbet pa mandag morgon som det ar sa det hjalper inte nar det ar svin kallt. Plus att vi fangade en mus igar kvall ...... Det ar lite sma irriterande att de fortfarande springer runt.
Vi har inte borjat att packa an, vi far borja med det nasta helg istallet. Det ska bli gott att flytta kan jag saga.
Vi var pa fodelsedags fest i lordags hos min chef och hans fru ( hennes fodelsedag ). Vi kom hem vid 2 tiden och jag maste erkanna att jag var lite halv seg pa sondags morgonen. Tur att vi hade personal mote klockan 9 pa morgonen :)


Nar det ar mycket jobb blir det lite blogg

Fredag,

Nu ar det slut pa arbets veckan. Gott.....

Jag glomde skriva att vi flyttar in i en ny lagenhet, samma gata som nu. Jag tror att lagenheten ar lite storre an den vi har nu. Det basta ar att den har Tvattmaskin och forrad i kallaren. + att vi har en sjyst uteplatts.
Jag har bara varit inne i Lagenheten 1 gang sa jag kommer inte riktigt ihag hur den ser ut men Shauna sager att den ar bra. Vi flyttar in om ett par veckor sa det blir kanske inte sa mycket bloggande innan vi har fixat nytt internet.

Torsdag,

Japp, rubriken sager val allt.

Det ar fortfarande -30 grader har och livet ar ratt sa jobbigt nar man inte kan vara ute.

Vi flyttar den 1:a Mars oxa, jag antar att jag ( vi ) far borja packa ner i flytt lador. Forutom det sa hander det inte sa mycket, Jag tror att varlden star stilla nar det ar -30 grader eller kallare.

Nu ar det dags for sangen,sedan ar det fredag, sista arbetsdagen denna veckan.

Februari

Lordag

-47 Grader ....... tur att man har en frys som man kan sitta i och halla sig varm :)

Jag hade planerat att sitta inne idag och titta pa tv men den har laggt av.... Jag vet inte om det ar for att det ar for kallt for sateliten att fungera eller om tv antennen har gatt sonder. Sa det far bli att titta pa Tv pa internet. Kanske lite Musikbyran eller svenska nyheter, vi far se vasd det blir.

I morgon ar det Superbowl har i Nordamerica sa det blir fest fran lunch till sent pa kvallen, mycket ol och chips...... ( inte sa mycket tittande pa American football eftersom jag inte ar sa haj pa hur det fungerar )
Tur att man dricker ol nar man tittar pa det ! ( Fast det blir nog inte mer an 3-4 ol eftersom jag jobbar klockan 8 pa mandag )

Torsdag.

Shauna har varit hos hennes foraldrar denna veckan och hon kommer hem imorgon. Jag har spenderat all min lediga tid pa jobbet, det har varit ganska langa dagar men jag var ju ensam hemma sa det var inte sa stor vits att komma hem pa kvallen......

Nu ar det dags att hoppa i sang sa jag orkar upp till jobbet i morgon.